Boudoir

17636800_10102790963730308_8002893393815370986_o

Boudoir este un gen de fotografie mai putin cunoscut in Romania. Tocmai pentru ca nu exista o definitie clara, experienta boudoir va fi una personalizata si foarte personala. Boudoir cauta sa arate latura intima, romantica si uneori erotica a modelului fiind un mod ideal de a te relaxa si a prinde puteri magice si incredere de sine. Fotografia boudoir se diferenteaza de fotografia glamour sau art nude prin faptul ca este mai degraba sugestiva decat explicita in abordarea sexualitatii sau nuditatii.

De multe ori sesiunea este un cadou oferit sotului sau iubitului sub forma unui album. Fie ca este un dar prilejuit de un eveniment (nunta sau zi de nastere) sau un mod nou de a exprima atasamentul fata de jumatatea ta sesiunea foto se va desfasura dupa un plan in prealabil discutat. Fotografiile sunt destinate a fi vizualizate in cadru restrans, nefiind nicidecum publice.

Locatia va fi aleasa pentru ca tu se te simti cat mai confortabil iar desfasurarea sesiunii va urma un curs de dinainte stabilit. Pentru a programa o discutie libera si a stabili detalii te rog sa folosesti formularul de contact.

Prima discutie nu are implicatie financiara, iar daca esti interesata iti pot oferi diverse materiale care sa te ajute in a creiona sesiunea ideala. De asemenea vei primi acces la un grup privat de discutii pe facebook si la sectiunile cu acces limitat din acest site.