Corporate & Social

Evenimentele sunt momente din viata companiei. De prea multe ori ele trec neobservate si raman uitate in deselereul firmei, cel pe care toata lumea il foloseste in modul auto. Acelasi aparat chinuit de toata lumea, in care fiecare incearca sa isi exprime talentul pozand cate o sticla sau o multime…din spate.

Un fotograf va prinde momentele interesante din eveniment, find acolo special cu acest scop. Toti colegii vor primi acelasi grad de atentie, fotograful va fi mereu „pe faza” sa „prinda” momentele. Iar apoi momentul devine amintire…digitala sau de hartie.

Particip la felurite evenimente publice. Prefer sa nu fiu „fotograf oficial” decat la acelea unde pot aduce o schimbare, cum ar fi evenimentele de caritate.

Daca nu organizez o sesiune regizata prefer sa surprind oamenii, sa fie „prinsi” in poze fara sa stie. In felul acesta surpriza cand vad poza e mai mare. Momentul se pastreaza.

Campionat de Ping Pong la Lasting

Campionatul de ping pong a fost un bun prilej de a-mi exersa fotografia in lumina nu tocmai perfecta dar cu obiectivul de a ingheta miscarea. Deja din acest moment ai nevoie de un obiectiv luminos si un aparat care sa focalizeze perfect in lumina mai slaba. Iar in aceasta combinatie rezultatele vor fi spectaculoase. Momente… Citește în continuare Campionat de Ping Pong la Lasting

Oameni @ Lasting, in noile birouri

Lasting s-a mutat in sediul cel nou in Septembrie 2016. Un bun prilej sa surprind atmosfera si sa arat spiritul oamenilor de la Lasting.

Camara cu veselie 2016

Camara cu veselie este un proiect al asociatiei Alex, Radu si autismul. Georgiana, mama lor, strange fonduri pentru terapia celor doi copii prin diverse metode. Una dintre ele este camara cu veselie. Oameni din toata tara trimit borcane pline cu tot felul de bunatati (gemuri, muraturi, miere, amestecuri de condimente samd) iar ele sunt licitate… Citește în continuare Camara cu veselie 2016

Petrecere de Craciun Lasting Software 2016

Craciunul 2016 a fost primul in noul sediu pentru Lasting Software. Am impodobit bradul, am povestit si am premiat castigatorii de la campionatul de ping pong. Am surprins momente calde care astazi sunt amintiri frumoase.  

Petrecere de Craciun 2016 la Sphinx IT

Petrecere de craciun a fost si la Sphinx IT. Aici a venit si Mosu’ si toti au primit cadouri doar dupa ce au spus o pozie mosului 🙂 Unul din ultimele proiecte „trase” cu D90 in conditii de lumina slaba. Pentru petrecerea voastra (cu orice ocazie) folositi cu incredere formularul de contact pentru o oferta… Citește în continuare Petrecere de Craciun 2016 la Sphinx IT

Georgiana, Alex, Radu si Adi intr-o ora de zambete, distractie, albine si avioane.

O sesiune in lanul de rapita pentru familia Boian. Am reusit sa prindem in acelasi cadru o familie de 4 care nu avea poze impreuna pana acum. Un moment din viata lor care s-a transformat intr-un frumos album de amintiri.