Sesiuni foto

Sesiunile foto sunt momentele petrecute in familie. Chiar daca exista un aparat foto in familie el are un mare neajuns: transforma in amintiri tot ceea ce „vede” in fata obiectivului. Nu si in spate! Fotograful nu se vede in poze. Din acest motiv familiile de 4 membri sunt vazute ca un parinte cu 2 copii. Desigur ca exista solutii: trepied, telecomanda, ajutor din partea unui prieten. Insa trepiedul nu poate fugi dupa copii, telecomanda nu va fi gata atunci cand cineva scoate o grimasa iar prietenul nu va cunoaste aparatul vostru.

Sesiunile foto va aduc impreuna, transforma momentele din familie in amintiri superbe. Puteti sa le legati de locuri dragi, de casa, de un parc sau un loc care va place.

O zi in Unirii- sesiune de familie

O sesiune tipica, fara foarte multe pretentii. Am urmarit miscarile lor, i-am lasat sa aiba o plimbare pe strazile pietonale din Piata Unirii. Putine momente au fost regizate dintr-un simplu motiv: Ingrid, cea mica, e prea mica pentru a putea repeta actiuni care i se spun sa le faca.

In lanul de rapita

Aprilie e luna cand Facebook devine galben. Lanurile de rapita au ceva magic, in marea de galben e usor sa ajungi sa dai culoare. Cerul albastru intra in contrast cu galbenul florilor si cu voi. Momente unice. Eu caut locatia, voi va prezentati.

A sunny walk in the park

Deschizatorii in drumul rapitei!

A inflorit rapita in 2017. Am testat terenul, a iesit bine cu noi asa ca i-am dus si pe altii. Pentru ca aceasta frumoasa familie se va si mari in curand am profitat de ocazie sa ducem si burtica in lanul de rapita. Pentru ca vremea rapitei trece si splendoarea campurilor e legata doar de… Citește în continuare Deschizatorii in drumul rapitei!

6 ani de casatorie si 1 an de viata

Pentru a sarbatori 6 ani de casatorie Lavinia si Florin au decis sa isi aduca aminte de momentele petrecute plimbandu-se pe langa Bega. De data aceasta au fost insa 2 diferente: Sebi a venit cu ei iar eu i-am ajutat sa isi transforme momentele in amintiri frumoase. O sesiune foarte frumoasa combinata cu festivalul Timfloralis… Citește în continuare 6 ani de casatorie si 1 an de viata

Georgiana, Alex, Radu si Adi intr-o ora de zambete, distractie, albine si avioane.

O sesiune in lanul de rapita pentru familia Boian. Am reusit sa prindem in acelasi cadru o familie de 4 care nu avea poze impreuna pana acum. Un moment din viata lor care s-a transformat intr-un frumos album de amintiri. 

Oana, Anca si Andreea in lanul de grau

Am pornit in cautarea macilor. Era o dorinta de a mea de a face o sesiune foto in lanul de maci. Nu a fost sa fie, trecuse vremea lor. Au lasat in urma lor un frumos lan de grau…si o lumina superba de apus. Prindeam ora de aur, respectam proportia de aur cu 3 fete… Citește în continuare Oana, Anca si Andreea in lanul de grau

Sesiuni cu albume

O retrospectiva a albumelor nepublicate pana acum din vara si toamna lui 2017.